Je stem vervormen tot je hem niet meer herkend

© CIDimport

Je stem vervormen tot je hem niet meer herkend

Geplaatst: 17 januari 2012 - 15:52

Aangepast: 16 november 2022 - 10:23

Redactie ID.nl

Een beetje DJ-heeft al snel voor honderden euro's aan apparatuur en software waarmee hij de mooiste geluiden kan produceren. Gelukkig komen er steeds meer apps op de markt die het gevoel en de prestaties van deze dure apparatuur en software heel goed benaderen. Een van die apps is Voice Synth, een app waarmee je je stem op bijna alle mogelijke manieren kunt vervormen.

In eerste instantie lijkt de app, zeker de iPhone variant, erg druk door alle knopjes, schuiven en lampjes. Als je je echter wat meer verdiept in de app krijg je door dat de app erg veelzijdig is. Je kunt tot 8 stemmen opnemen en na even spelen met de instellingen herken je je eigen stem niet meer terug.

De app beschikt over een equalizer met 24 kanalen (12 op de iPhone) en verschillende voorinstellingen die je al aardig op weg helpen om je stem onherkenbaar te maken.

Kortom

Voice Synth is een veelzijdige applicatie van hoog niveau. Misschien is de app voor de leek een beetje te ingewikkeld maar aan de andere kant is de app uitermate geschikt voor de kenner. De app heeft een uitgebreide equalizer en alles wat je nodig hebt om je stem onherkenbaar te vervormen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten