Jouw dagelijkse dosis inspiratie

© CIDimport

Jouw dagelijkse dosis inspiratie

Geplaatst: 2 september 2012 - 07:42

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Redactie ID.nl

Mensen die vaak creatief moeten zijn zullen het waarschijnlijk wel herkennen; de momenten dat er even geen creativiteit is. Natuurlijk zijn er verschillende manieren om deze creativiteit op te wekken, maar vaak zijn dit tijdrovende methoden. Gelukkig is er ook de app Design Spring. Hiermee heb je altijd een portie creativiteit bij de hand.

Design Spring is een app waarin dagelijks inspirerende afbeeldingen worden geplaatst. De afbeeldingen lopen uiteen van originele reclame-uitingen tot teksten die je uitdagen om over na te denken. Wanneer je specifiek op zoek bent naar inspiratie binnen een bepaalde hoek, is het mogelijk de afbeeldingen te filteren op categorie. Een andere handige toevoeging is de mogelijkheid om ook op kleur te filteren. De afbeeldingen in de app zijn over het algemeen leuk en origineel. Hiermee hebben ze precies de uitwerking die ze zouden moeten hebben. Helaas is er in Design Spring geen functie ingebouwd waarmee je afbeeldingen kan delen.

Kortom

Design Spring is een leuke app met inspirerende afbeeldingen voor creatieve mensen. De afbeeldingen doen precies waarvoor ze bedoeld zijn. Helaas is het niet mogelijk om een afbeelding met je vrienden te delen wanneer je dit graag zou willen doen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten