Jouw digitale huisdier

Door: Robin Smit | 29 december 2012 16:12

Apps & Software

Het lijkt nog niet zo heel erg lang geleden dat bijna alle Nederlanders met een digitaal huisdier in hun broekzak rondliepen. Gelukkig is er nu goed nieuws voor iedereen die stiekem nog een beetje terug verlangt naar de tijd van de Tamagotchi.

Met Pou haal je namelijk jouw persoonlijke digitale huisdier naar de iPhone of iPad. Pou is een klein beestje dat onder andere moet eten, spelen en slapen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat het hem aan niets ontbreekt. Doe je dit niet dan zul je er al snel achterkomen dat Pou niet gelukkig is met jou als baasje. Let wel op, want dit kan erg snel gebeuren!

Erg leuk aan Pou is dat hij een stuk geavanceerder is dan de traditionele Tamagotchi. Zo kan je bijvoorbeeld leuke spelletjes met hem spelen of kleding bij hem aanpassen. Verder is het ook mogelijk om vrienden toe te voegen die ook een Pou hebben. Hierdoor kun je onder andere minigames met ze spelen.

Kortom

Pou is een moderne versie van de traditionele Tamagotchi. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat het beestje voldoende eet, slaap en speelt. Erg leuk aan deze game is dat het mogelijk is om minigames te spelen met andere baasjes.