Jouw persoonlijke newsfeed

© CIDimport

Jouw persoonlijke newsfeed

Geplaatst: 20 april 2012 - 06:49

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

Ben jij vervent nieuwslezer en wil je continue op de hoogte blijven? Wellicht is het dan verstandig RSS Point aan te schaffen, waardoor je geen enkel nieuwtje meer mist en je je eigen newsfeed kan samenstellen.

Je persoonlijk feeds kunnen op het hoofdscherm gemakkelijk worden toegevoegd en aangepast. RSS Point biedt meerdere mogelijkheden tot het toevoegen van jouw favoriete feed zoals het invoeren van de URL of simpelweg zoeken. Daarnaast kan je ervoor kiezen met Google Reader te synchroniseren. Al jouw feeds worden in een lijst weergegeven. Hier is ook te zien wanneer deze is geupdate en hoeveel ongelezen berichten er nog zijn.

Bij het lezen van de artikelen zijn er ook meerdere opties mogelijk. Je kan gewenste artikelen in de feed lezen of op de betreffende website bekijken. Het lezen in de feed geeft een 'clean' weergave en met de pijlen ga je direct naar het volgende of vorige bericht.

Je kan de app zowel op je iPhone of iPad gebruiken. Voor deze review is de app getest op de iPad, en blijkt RSS Point vaak functies te weigeren. Wanneer je wil refreshen, gaat hij regelmatig terug naar het hoofdscherm en klapt de app eruit. Daarnaast ziet de app er niet echt modern uit, en mist wat design.

Kortom

RSS Point biedt de nodige informatie en is aan te passen op jouw persoonlijke voorkeuren. Je kan op verschillende manieren zoeken naar feeds en deze op elk moment aanpassen. Daarnaast is er de mogelijkheid artikelen te delen en aan te merken als favoriet. Helaas klapt de app er vaak uit, en is het design niet heel modern.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten