Jouw persoonlijke videostream

Door: robin-smit | 01 maart 2012 19:02

Review

Dagelijks zie je waarschijnlijk tientallen filmpjes langskomen van mensen die je volgt op Twitter en Facebook. Omdat het niet altijd even makkelijk is om er geen een over het hoofd te zien is er nu de app Showyou om je daar een beetje bij te helpen.

Showyou is een app die een koppeling maakt met je Facebook en Twitter en alle filmpjes die worden gepost netjes onder elkaar plaatst. Hierbij is nog precies te zien door wie het filmpje geplaatst is. In de app is ook een lijst populaire video's opgenomen, zodat je altijd wel wat te bekijken hebt. Daarnaast is het mogelijk bepaalde kanalen toe te voegen van onderwerpen die je interesseren.

De app beschikt over een erg strakke interface die uitnodigt om gebruikt te worden. Daarnaast heeft Showyou, met jouw vrienden als bronnen, altijd wel leuke content te bieden die je kunt bekijken. Een handige extra toevoeging is de mogelijkheid om door middel van AirPlay video's te delen met Apple TV.

Kortom

Showyou is een leuke app die alle video's die worden geplaatst op Twitter of Facebook op een mooie en overzichtelijk manier weergeeft. Ook is het nog mogelijk om extra kanalen te volgen en populaire video's te bekijken. Hiermee is Showyou echt een app waarmee je je nooit meer hoeft te vervelen.

0 Reactie(s) op: Jouw persoonlijke videostream

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.