jPDF Tweak 1.0

Door: Robbin Ooijevaar | 27 juni 2011 13:53

Apps & Software

Met programma's als PrimoPDF (www.primopdf.com) en CutePDF (www.cutepdf.com) maakt u eenvoudig pdf-bestanden. Deze software installeert een virtuele printer en alles wat u daar naartoe stuurt, wordt omgezet in een pdf-bestand. Achteraf aanpassingen aan pdf-bestanden doorvoeren is met gratis sofware niet zo eenvoudig, maar gelukkig biedt jPDF Tweak hier een oplossing voor.

Dit programma kan pdf-bestanden samenvoegen, de volgorde van pagina's aanpassen en zelfs een watermerk toevoegen. Om met jPDF Tweak aan de slag te gaan, moet Java op uw computer staan. Als dit niet is geïnstalleerd, werkt jPDF Tweak niet. U kunt Java in dat geval alsnog installeren. Het opstarten van jPDF Tweak wijkt af van de manier waarop dat standaard gebeurt. Download het zip-bestand van jPDF Tweak en pak alles uit. Dubbelklik nu op jpdftweak.jar om het programma te starten. Wat u ziet oogt kaal en ouderwets, maar de freeware is ook anno 2011 nog steeds goed bruikbaar. De functies van het programma zijn ondergebracht in tabbladen. Bij Input kunt u een of meerdere pdf-bestanden toevoegen en bij Watermark kunt u een watermerk instellen. U bewaart het pdf-bestand uiteindelijk via het tabblad Output.

jPDF Tweak maakt het mogelijk om een beperkt aantal bewerkingen in pdf-bestanden door te voeren.

jPDF Tweak 1.0

Freeware

Taal Engels

Download 741 KB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: jPDF Tweak 1.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.