Ken je belastingwetten

Door: robin-smit | 16 oktober 2012 12:43

Review

Zie jij door de bomen het bos niet meer als het aankomt op belastingregels en wil je er zeker van zijn dat je nieuwe regels niet over het hoofd ziet? Belasting Alert is een handige app die je automatisch op de hoogt houdt van wijzigingen in de belastingwet.

Op het beginscherm van Belasting Alert worden zowel nieuwsberichten betreffende de belastingwetten als cao updates geplaatst. Deze berichten zijn afkomstig van verschillende websites die zich richten op economisch nieuws. De artikelen zijn hiermee over het algemeen wel duidelijk, maar wel kort. Helaas mist de mogelijkheid om door te klikken naar meer informatie over de artikelen.

De meest opvallende functie in Belastingalert is de mogelijkheid om automatisch updates te krijgen over aanpassingen in de belastingwet die voor jou interessant zouden kunnen zijn. Dit kan je doen door de app bijvoorbeeld te laten weten dat je op de hoogte wil worden gehouden van wetten voor particulieren die betrekking hebben op de inkomstenbelasting. Erg handig is dat deze functie ook voor ondernemers beschikbaar is.

Kortom

Belasting Alert is een handige app die je automatisch op de hoogte houdt van wijzigingen in de belastingwetten die voor jou gelden. Deze functie is zowel door particulieren als ondernemers te gebruiken. Helaas is de informatie die door de app wordt geboden redelijk summier.

0 Reactie(s) op: Ken je belastingwetten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.