Kies vanzelf de pineut

Door: tessa-vermeulen | 01 juli 2012 17:41

Review

Nooit meer discussies over wie bier moet halen, de wc's moet poetsen of de BOB moet zijn. Laat het lot bepalen, want de app PickaPerson zal zelf kiezen.

Wat is het heerlijk als er geen ellenlange discussies meer zijn over de meest vervelende klusjes. Pickaperson heeft verschillende activiteiten standaard opgenomen zoals: koffie halen, toilet poetsen en schoonmaken. In totaal zijn er maar liefst tweeëntwintig activiteiten beschikbaar. Selecteer 'add an activity' om ze toe te voegen.

De vraag, 'wie gaat er bier halen?' zal je stellen bij vrienden, maar 'wie gaat de kattenbak verschonen?', eerder bij je partner. Daarom biedt Pickaperson ook de mogelijkheid tot het creëren van verschillende groepen. Hierbij kan je zelf een naam opgeven en een geschikt icoon uitkiezen.

Is eenmaal alles ingevoerd dan kan het rad gaan draaien. Selecteer 'spin' en de pineut kan worden gekozen. Gaat de uitdaging alleen tussen twee personen? Dan selecteer je op het 'klokje' rechts onderin het scherm. Er wordt dan alleen gekozen tussen 'jou' en 'mij'.

De app werkt zeer eenvoudig en ziet er, qua design, simplistisch uit. Eigenlijk alles wat je als gebruiker verwacht, wordt door Pickaperson geboden. Wellicht zou de app nog bij kunnen houden wie er het laatst is gekozen, zodat daar ook niet nog eens een discussie over kan ontstaan.

Kortom

Pickaperson is een ontzettend handige app, wanneer je vaak felle discussies hebt, met vrienden of je partner, over het uitvoeren van vervelende taken. Je voert eenvoudig de aanwezige personen in, met leuke iconen, en er wordt vanzelf iemand gekozen. Dit is echt een leuke app voor erbij.

0 Reactie(s) op: Kies vanzelf de pineut

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.