Kijken maar niet kopen

Door: carolien-danckaerts | 21 december 2011 15:00

Apps & Software

Een kledingwinkel in broekzakformaat klinkt erg onlogisch en dat is het ook. Maar dat neemt echter niet weg dat velen dit wel zouden willen. Laat H&M daar nu de oplossing voor gevonden hebben met hun app.

Met de app van kledinggigant H&M kunnen een aantal collecties bekeken worden. Dit zijn de nieuwe trends in de winkel waardoor de gebruiker via de telefoon al weet wat hip is. Ook bevat de app een functie om de dichtstbijzijnde winkels te vinden. Er staat gelijk aangegeven wat er in die winkels verkocht wordt, zodat je niet voor niets naar de winkel hoeft.

De app ziet er wat sober uit, ondanks de foto's van de collecties. Dat is jammer want het moedigt niet aan om verder te kijken, iets wat men wel graag zou willen. Als er een geschikt kledingstuk gevonden is kan dat op een verlanglijst gezet worden. Ook kan er gekozen worden om het te delen via Facebook of Twitter. De winkelzoeker werkt goed en de link naar de site van H&M is handig. Het is wel heel jammer dat er via de app geen kleding gekocht kan worden. Dit is toch wel een groot gemis en hopelijk kan dit in de toekomst wel.

Kortom

H&M heeft in de basis een goede app neergezet waar nog wel wat aan verbeterd kan worden. De winkelzoeker en verlanglijstfunctie werken erg goed. Maar het geheel ziet er niet erg aantrekkelijk uit door de sobere kleurstelling. Het is heel jammer dat er via de app niet gekocht kan worden en ook de kleine hoeveelheid kleding die bekeken kan worden is een minpunt.

0 Reactie(s) op: Kijken maar niet kopen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.