Kojima Productions toont Metal Gear Solid: Ground Zero

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 30 augustus 2012 11:24

Apps & Software

Spellenmaker Kojima Productions heeft de eerste details vrijgegeven over Metal Gear Solid: Ground Zero. Het nieuwe spel binnen de 25 jaar oude franchise zal zich afspelen in een open wereld.

De nieuwe game werd getoond tijdens een presentatie die in het teken stond van het 25-jarig bestaan van de succesvolle serie. Hoewel de aanwezige pers werd opgedragen geen foto's te maken of tweets te versturen, doken er toch verschillende details over Ground Zero op.

Open spelwereld

De grootste verrassing is wel dat het spel zich zal afspelen in een open wereld. Hierbij kruipt de speler wederom in de huid van een 'Snake'. Of het hier om Solid Snake, Big Boss of een nieuw personage gaat, maakte Kojima nog niet bekend.

De demonstratie van de game werd gegeven op een pc. Onbekend is echter of Ground Zero in ontwikkeling is voor de huidige generatie consoles of toekomstige spelmachines. Wel werd uit de presentatie duidelijk dat de gameplay vooral in het teken zal staan van het rondsluipen door de spelwereld en vijanden ongezien uitschakelen.

Fox engine

De game wordt ontwikkeld met behulp van Kojima's nieuwe Fox engine. Het viel de aanwezige pers vooral op dat de overschakeling van tussenfilmpjes naar de feitelijke gameplay zeer vloeiend verliep.

Voor meer details is het waarschijnlijk wachten op de officiële onthulling van Metal Gear Solid: Ground Zero. Onderstaande screenshot is vooralsnog het enige beeld dat er van de game is uitgelekt.

0 Reactie(s) op: Kojima Productions toont Metal Gear Solid: Ground Zero

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.