Koningkrijkje bouwen

Door: Robin Smit | 16 mei 2012 17:11

Apps & Software

Stel je voor, je zit op een onbewoond eiland en omdat je geen eten hebt, besluit je om een molen te bouwen. Na een dag of wat bouw je daar ook een vissershaven bij, zodat je ook eens wat anders te eten hebt. Om dat allemaal goed te verdedigen, besluit je om een dikke muur om je inmiddels kleine stad heen te bouwen. Daarnaast val je nog even bij de buurman binnen, omdat je vindt dat jij zijn grondstoffen beter kan gebruiken dan hijzelf.

Bovenstaande beschrijving vertelt in een notendop waar de game Island Empire over gaat. Island Empire is namelijk een online multiplayer game waarin je je eigen koninkrijk kunt bouwen door onder andere grondstoffen te verzamelen, steden te bouwen en andere spelers aan te vallen. De game is vermakelijk en kent veel mogelijkheden, maar oogt helaas nogal saai, omdat je speelveld uit een statisch beeld bestaat. Met de grafische kracht die in de huidige generaties iPhones en iPads schuilt had dit een stuk dynamischer kunnen worden gemaakt.

Kortom

Island Enpire is een online multiplayer game waarin je je eigen koninkrijk kunt creëren door grondstoffen te verzamelen, te bouwen en te veroveren. De game is vermakelijk maar is grafisch niet heel erg uitnodigend.

0 Reactie(s) op: Koningkrijkje bouwen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.