Kookboek van de toekomst

Door: robin-smit | 19 oktober 2011 12:15

Review

"Zeg je ouderwetse kookboek maar gedag, want met het fotokookboek zul je nooit meer last hebben van aan elkaar geplakte pagina's en lange teksten." Dat is de eerste gedachte die bij je opkomt als je aan de slag gaat met deze app.

Fotokookboek is een app die het makkelijk moet maken om de mooiste gerechten op tafel te zetten. Volgens de makers zelf, biedt de app zelfs een privé kookcursus in je eigen keuken. Dit wordt voornamelijk gedaan met foto's die stap voor stap laten zien hoe een gerecht moet worden bereid.

Het eerste dat opvalt bij het starten van de app, is dat de makers hun best hebben gedaan het water je in de mond te laten lopen door de manier waarmee de gerechten worden getoond. De beschrijvingen zijn duidelijk, maar bij gecompliceerde recepten voor beginners misschien iets te snel. Bij de aanschaf van de app wordt een pakket met recepten geleverd. Later kunnen meerdere pakketten worden bijgekocht. Het totale aanbod bestaat uit: Snel & Simpel, Italiaans, Aziatisch en Bakken.

Kortom

Fotokookboek is echt een app die de de manier waarop mensen koken kan veranderen. Vooral met een iPad wordt bewezen dat grote en duidelijk foto's erg kunnen helpen tijdens het bereiden van een product. Daarnaast biedt de app veel verschillende recepten, waardoor je altijd wat origineels op tafel kunt zetten. Voor de relatief hoge prijs zou je echter ook kunnen kiezen voor bijvoorbeeld de app van Jamie Oliver.

0 Reactie(s) op: Kookboek van de toekomst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.