Leawo PowerPoint to Video (Free)

Door: Robbin Ooijevaar | 15 augustus 2011 12:09

Apps & Software

Powerpoint leent zich goed als gereedschap om een informatieve film mee te maken. Met Leawo PowerPoint to Video (Free) kunt u Powerpoint-bestanden omzetten naar een bestand met video-indeling, bijvoorbeeld een avi-bestand. Het avi-bestand kunt u vervolgens gebruiken voor YouTube of via een brandprogramma op dvd zetten.

Gebruik de knop Add om uw Powerpoint-bestand toe te voegen. Dit kan een ppt- of pptx-bestand zijn. Kies bij Profile het uitvoerformaat, bijvoorbeeld avi. Verander de kwaliteit bij video en audio van Medium naar High voor een beter eindresultaat. Extra aanpassingen vindt u achter de knop Settings. Klik op Start om het filmbestand aan te maken. Het bestand wordt bewaard in Leawo\PowerPoint to Video Free in uw documentmap. De gratis versie van Leawo PowerPoint to Video heeft enkele beperkingen ten opzichte van de commerciële pro-versie, maar hij is voor de meeste mensen prima bruikbaar. Een overzicht van de verschillen tussen beide versies vindt u op de website van de makers. Leawo PowerPoint to Video werkt niet zonder Powerpoint-installatie. Dit onderdeel van Office dient dus op de computer aanwezig te zijn als u Leawo PowerPoint to Video wilt gebruiken.

Leawo PowerPoint to Video maakt van uw Powerpoint-presentatie een filmbestand.

Leawo PowerPoint to Video (Free)

Freeware

Taal Engels

Download 17,6 MB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen 500MHz-processor, 256 MB RAM, 2 GB harde-schijfruimte

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Leawo PowerPoint to Video (Free)

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.