Leisure Suit Larry keert mogelijk terug via Kickstarter

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 03 april 2012 15:25

Apps & Software

De ontwikkelaar achter Leisure Suit Larry hoopt op een terugkeer van deze klassieke gameserie via Kickstarter. Voor de nieuwe game denken de makers zo'n 500.000 dollar nodig te hebben.

Ontwikkelaar Replay Games wil een remake maken van de allereerste Leisure Suit Larry-game uit 1987. Dit onder de titel 'Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizzards: Reloaded'. Hiervoor is vrijwel het volledige originele ontwikkelteam weer bij elkaar gekomen. Ook Al Lowe, bedenker van de serie, is aangeschoven voor het project.

Het is niet de eerste keer dat er gesproken wordt over een herstart van de serie. Vorig jaar probeerde het team ook al een remake van de eerste game te slijten, maar kreeg hiervoor de financiering blijkbaar niet rond. Ditmaal doen de makers dus een beroep op fans van de klassieke franchise om het ontwikkelingsbudget rond te krijgen.

Crowd funding

Crowd funding-website Kickstarter biedt ontwikkelaars de kans om geld in te zamelen voor toekomstige projecten. Voor een nieuwe Leisure Suit Larry-game wil het team uiterlijk op 2 mei 500.000 dollar bij elkaar hebben verzameld. Op het moment van schrijven staat de teller op ruim 94.000 dollar.

Mocht het project meer geld binnenhalen dan zal dit besteed worden aan extra content voor de pc-game. Ook spreekt het team over een mogelijke release op de thuisconsoles en mobiele platformen als hier budget voor beschikbaar komt.

[youtube]IyKVjAfxtTs[/youtube]

0 Reactie(s) op: Leisure Suit Larry keert mogelijk terug via Kickstarter

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.