Leuke app die je kinderen wel even zoet houdt

© CIDimport

Leuke app die je kinderen wel even zoet houdt

Geplaatst: 8 maart 2012 - 16:29

Aangepast: 16 november 2022 - 10:21

Robin Smit

Wie heeft er niet een geweldig jeugdsentiment overgehouden aan de de kleine gekleurde bouwstenen die onder de naam Lego Duplo in de winkelschappen liggen? Gelukkig gaat ook dit tijdloze speelgoed met de tijd mee met behulp van een leuke app voor de jongste iPad en iPhone gebruikers.

Lego Duplo Zoo is een game die gemaakt is voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Het is duidelijk dat de makers dit goed in hun achterhoofd hebben gehouden, want de besturing van de game is zeer eenvoudig. In het hoofdmenu krijgen kinderen de optie uit twee modi binnen het spel. Zo kunnen ze een leuk verhaal doorlopen waarbij ze op zoek moeten gaan naar een tijger om die zijn verjaardagscadeau te geven, of ze kunnen lekker ontspannen filmpjes kijken binnen de app.

De verhalende modi van het spel is niet te eenvoudig gemaakt, zodat er nog genoeg zelf te ontdekken valt voor de kinderen. Dit zorgt ervoor dat ze niet binnen enkele minuten door de game heen zijn en dat deze voldoende uitdaging biedt. Lego Duplo Zoo bevat daarnaast veel leuke mini-games waarin kinderen hun creativiteit de vrij loop kunnen laten gaan.

Kortom

Lego Duplo Zoo is een leuke en uitdagende game voor kinderen van 2 tot 5 jaar. De game is echt zo gemaakt dat deze voor de jongste gebruikers te begrijpen is. Hiermee zal de Lego Duplo Zoo je kinderen uren zoet houden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten