Leuke app voor literaire inspiratie

Door: menno-van-bohemen | 23 april 2012 10:51

Apps & Software

Bol.com is een van de grootste webwinkels van Nederland. Ieder jaar kun je meer producten kopen bij de shop-gigant. Van luiers tot een wasmachine en van inktcardridges tot een televisie. Bol.com begon ooit als webwinkel voor boeken en cd's. Uiteraard kun je ook nog steeds voor boeken terecht bij de webwinkel. De boeken top-100 op de website is een goede graadmeter om te bekijken welke boeken op dit moment populair zijn. Leuk om op de hoogte te blijven óf om inspiratie op te doen.

In de Boeken Top 100 app kun je gemakkelijk door de 100 beste boeken op Bol.com bladeren. De app is erg eenvoudig. Je ziet de top 100 in een lijst staan en wanneer je een boek selecteert, dan kun je een kort verhaaltje lezen over het boek. Tevens kun je het boek opslaan in je favorieten of delen op social media. Ook is het mogelijk om een boek direct bij Bol.com te bestellen. Als je een boek via de app besteld, dan hoef je de verzendkosten niet te betalen. Dankzij de sneller service van Bol.com heb je het boek al de volgende dag in huis.

Kortom

De Boeken Top 100-app is een zeer eenvoudige app waarin je de beste 100 boeken van Bol.com kun bekijken en bestellen. Bestellen vanuit de app levert je een korting op van €1,95. Verder steekt de app erg eenvoudig in elkaar. Het uiterlijk had wel wat meer aandacht mogen krijgen.

0 Reacties op: Leuke app voor literaire inspiratie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.