LG lanceert Tab-Book: hybride tablet met Windows 8

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 20 februari 2013 10:56

Apps & Software

LG heeft dinsdag de Tab-Book aangekondigd, een Windows 8-tablet met uitschuifbaar toetsenbord. Het toestel was voor het eerst te zien op de CES-beurs in januari, maar is nu dan ook officieel aangekondigd.

Voor het toetsenbord maakt LG gebruik van een uitschuifbaar paneel. Door op de Auto Sliding-knop te drukken, zal het QWERTY-paneel onder het 11,6 inch-beeldscherm vandaan schuiven. De Windows 8-tablet draait op een Intel Core i5-processor.

4G-internet

Verder is er 8 gigabyte aan werkgeheugen beschikbaar, een SSD-schijf van 160 GB en aansluitingen voor usb en hdmi. Het gewicht zou uitkomen op iets meer dan 1 kilogram. Ook ondersteunt de Tab-Book 4G internet via LTE.

LG lanceert de Tab-Book nog deze week in thuisland Zuid-Korea. Of de hybride tablet ook richting Europa komt, is nog onduidelijk. Wel laat LG via zijn blog weten dat de gadget later deze maand op het Mobile World Congress in Barcelona getoond zal worden, waarbij mogelijk meer details worden prijsgegeven over een lancering buiten Zuid-Korea.

0 Reactie(s) op: LG lanceert Tab-Book: hybride tablet met Windows 8

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.