Local Website Archive Lite 10.1

Door: Robbin Ooijevaar | 31 januari 2011 13:07

Apps & Software

Het downloaden vanaf websites is bijna dagelijkse kost, maar een volledige website binnenhalen gebeurt veel minder vaak. Toch kan dat handig zijn, als u bepaalde afbeeldingen wilt hebben, de html-code wilt uitpluizen of de inhoud op wilt slaan.

In Internet Explorer kunt u hiervoor de Alt-toets indrukken en kiezen voor Bestand, Opslaan als. Dit is ook mogelijk met Firefox, maar bij deze browser kunt u beter de uitbreiding DownThemAll! gebruiken. Local Website Archive Lite is ‘webbrowser-onafhankelijk’ en bewaart de inhoud van een website gewoon op uw computer. Tijdens de installatie kunt u aangeven of u de betaalde versie (Pro) of de gratis versie (Lite) wilt installeren. Klik op de knop Add (toevoegen) en geef aan welke website u wilt downloaden. Nadat u hebt bevestigd middels Continue wordt de opgegeven pagina binnengehaald.

Met Local Website Archive Lite kunt u de inhoud van een website opslaan op uw computer, inclusief alle bestanden en afbeeldingen.

Local Website Archive Lite 10.1

Freeware

Taal Engels

Download 3,2 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Local Website Archive Lite 10.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.