Logon Editor bèta

Door: Robbin Ooijevaar | 10 februari 2011 11:14

Apps & Software

Het aanmeldscherm van Windows 7 is, zacht uitgedrukt, behoorlijk saai te noemen. Met Logon Editor geeft u dit opstartscherm een persoonlijk tintje. Zo kunt u er een eigen tekst op plaatsen en de achtergrondfoto aanpassen.

Het leuke aan Logon Editor is dat het programma direct laat zien hoe het eindresultaat wordt. Kies een eigen foto met de knop Browse. Open het menu Preview en geef bij Username een leuke tekst op. Met de knop Apply logon bewaart u uw creatie. Herstart uw computer om het resultaat ‘live’ te bekijken. U kunt ook uw systeem vergrendelen met de toetscombinatie Windows-toets+L en zo het aanmeldscherm oproepen. Het herstellen van het originele aanmeldscherm is al even eenvoudig. Open Logon Editor, klik op Restore logon en bevestig met Apply logon.

Logon Editor bewerkt de afbeelding en de tekst van het Windows 7-welkomstscherm.

Logon Editor bèta

Freeware

Taal Engels

Download 9,8 MB

OS Windows 7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Logon Editor bèta

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.