LoryStripes: De creatieve lijn door jouw foto's

Door: Robin Smit | 31 oktober 2013 10:49

Apps & Software

Vandaag de dag lijkt het toevoegen van een filter aan foto's bijna meer een gewoonte dan een bijzonderheid. Wie zijn kiekjes dus nog echt uniek wil maken zal met nieuwe bewerkingen aan de gang moeten gaan. Gelukkig maak je met LoryStripes jouw foto's nu onvergetelijk.

Score
70
  • Pluspunten
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Lijnen geven mooi effect
  • Minpunten
  • Mogelijkheden beperkt

None

Prijs: € 1,79

Beschikbaar voor: iPhone

Download LoryStripes in de App Store

LoryStripes is een app die het mogelijk maakt om jouw foto's te voorzien van speelse lijnen. Deze lijnen moeten ervoor zorgen dat foto's meer diepte krijgen en meer focus leggen op de elementen in de foto waar het echt om draait. Erg leuk aan LoryStripes is dat de app je veertig verschillende lijnen laat toevoegen die je ook nog eens helemaal zelf kan bewerken. Hierdoor zit er altijd wel een variant bij die precies aansluit op de foto die jij hebt gemaakt.

Het toevoegen en bewerken van de lijnen in LoryStripes werkt erg erg eenvoudig. Zo selecteer je eerst een van de veertig lijnen, waarna je deze gaat bewerken. De lijnen kan je veranderen van grootte, positie en invalshoek. Vervolgens is het mogelijk om de kleur van lijnen aan te passen en ze eventueel doorzichtig te maken. Helaas is het niet mogelijk om een set van bijvoorbeeld drie lijnen meerdere kleuren te geven.

Wanneer je de lijnen goed in de foto hebt geplaatst, zul je zien dat je foto's met behulp van LoryStripes een totaal andere uitstraling kan geven. Vooral het toevoegen diepte aan de foto's geeft een indrukwekkende effect. Toch had ik zelf het gevoel dat ik de app na een paar foto's wel had gezien. Graag had ik dan iets meer mogelijkheden binnen de app gehad. Opvallend genoeg lijken de voorbeeldfoto's in de App Store ook nog op andere manieren bewerkt. Het lijkt er dus op dat de makers van LoryStripes de mogelijkheden van de app zelf ook iets te beperkt vonden. Gelukkig zijn er dan nog altijd apps als TouchRetouch, Repix en ProCamera 7 die je net iets meer creatieve speelruimte geven.

Conclusie

LoryStripes is een leuke app waarmee je foto's kan voorzien van verschillende lijnen. Door de lijnen op de goede manier in de foto te plaatsen kan dit veel diepte creëren en onderwerpen beter uitlichten. Het plaatsen en bewerken van de lijnen werkt eenvoudig, maar toch zijn de algehele mogelijkheden van de app wat beperkt.

0 Reactie(s) op: LoryStripes: De creatieve lijn door jouw foto's

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.