LucasArts doet nieuwe game uit de doeken op E3

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 25 mei 2012 11:55

Apps & Software

Uitgever LucasArts laat tegenover website EGMnow.com weten dat ze tijdens de E3-beurs een nieuwe game gaan onthullen. Om wat voor spel het hier precies gaat wil de Star Wars-uitgever nog niet bekend maken.

Eerder dit jaar liet LucasArts al weten dat er middels de Unreal Engine 3 aan een nieuwe game gewerkt werd. De kans dat het hier om het slotstuk uit de Force Unleashed-trilogie gaat is echter klein. Deze games draaien namelijk op een eigen engine van LucasArts.

Star Wars: Battlefront 3

Er gaan sterke geruchten dat LucasArts tijdens de E3, welke van 5 tot en met 7 juni plaatsvindt, Star Wars: Battlefront 3 gaat onthullen. De game was naar verluid al enige tijd in ontwikkeling bij studio Free Radical, maar werd in 2010 overgenomen door Lost Planet-maker Spark Unlimited.

Een officiële aankondiging van het spel heeft LucasArts echter nooit gedaan. Er gaan zelfs geruchten dat Star Wars: Battlefront 3 in zijn geheel door de uitgever is geschrapt. Begin juni zal er meer duidelijk worden over het geheime project van Lucas Arts, wanneer de E3 in Los Angeles van start gaan.

0 Reactie(s) op: LucasArts doet nieuwe game uit de doeken op E3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.