LucasArts kondigt Star Wars 1313 aan

Door: Elmar Rekers | 01 juni 2012 13:44

Apps & Software

Spel-ontwikkelaar LucasArts heeft vrijdag Star Wars 1313 aangekondigd. De game werd uit de doeken gedaan in een uitzending van Gametrailers TV en zal tijdens de E3 nader worden toegelicht.

Star Wars 1313 wordt een third-person-shooter waarbij de speler in de huid kruipt van een premiejager. Naast de vele schietactie zal de gamer in de 'donkere onderwereld' van planeet Coruscant een mysterieuze samenzwering moeten ontrafelen.

"De game speelt zich af op de gevaarlijkste plek binnen het Star Wars-universum", laat LucasArts over Star Wars 1313 weten. "De speler zal hierbij aangewezen zijn op zijn eigen vaardigheden en enkele gadgets, in plaats van bovennatuurlijke krachten."

Level 1313

De titel van de game verwijst naar Level 1313, de criminele onderwereld van Coruscant. "De game duikt in een deel van Star Wars waarvan iedereen weet dat het bestaat, maar waar we nog nooit een bezoekje aan hebben gebracht", aldus de spellenmaker.

LucasArts belooft dat er tijdens de E3, welke volgende week plaatsvindt, meer details en beelden van Star Wars 1313 worden vrijgegeven. Wanneer het spel op de markt zal komen is nog onbekend.

0 Reactie(s) op: LucasArts kondigt Star Wars 1313 aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.