Madurodam voor overal

Door: carolien-danckaerts | 03 januari 2012 15:11

Review

De beste manier om te kijken hoe goed de buren het hebben is Google Earth. Elk huis staat op de foto en deze foto's bekijk je nu ook op de telefoon.

Google Earth is een vrij zware app en dat is te merken. Hij is niet erg snel en het in- en uitzoomen gaat schokkend. Het voelt niet erg betrouwbaar en dat is jammer, dit nodigt niet uit om deze applicatie vaak te gaan gebruiken. Al helemaal omdat de standaardversie van Maps ook een satellietweergave en streetview kent. Daar werkt dat een stuk fijner en echt gemist worden de extra functies van Google Earth niet.

Omdat het een flinke klus is om de hele wereld op de foto te zetten, zijn er vele foto's verouderd. zonde, want hierdoor wordt deze app veel minder interessant.

Zijn er dan ook voordelen? Jazeker. Google Earth kan meer dan Maps. Er kan exact gekozen worden wat er weergegeven wordt op de kaart. Wegen, plekken die een vermelding hebben in Wikipedia en plaatsen. Helaas benadrukken deze extra functies ook dat de hoeveelheid en geavanceerdheid ervan tegenvalt.

Kortom

Google Earth is een geweldig programma op de computer maar op de smartphone schiet het echt tekort. Te weinig extra's ten opzichte van de gewone kaarten-app en het trage programma zorgen ervoor dat het geheel niet gebruiksvriendelijk is.

0 Reactie(s) op: Madurodam voor overal

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.