Mail maar dan onoverzichtelijk

Door: carolien-danckaerts | 17 december 2011 14:00

Apps & Software

Email is een belangrijke functie op een smartphone, de meeste mensen sturen dagelijks vele emails en dan is het handig als er ook een goed programma op de telefoon zit om de mails mee te ontvangen of versturen. In deze review wordt Windows Live Hotmail PUSH besproken.

Windows Live Hotmail PUSH is een app waarmee email ontvangen wordt. Deze zou mails moeten ordenen en bewaren maar het is een echte tegenvaller. Het inloggen gaat heel erg langzaam en eenmaal aan de praat ziet het er erg onprofessioneel uit.

De notificaties komen wel binnen, maar als de app geopend wordt is er geen mailtje te zien. Of dit aan de app ligt of aan het feit dat de app nog niet geschikt gemaakt is voor iOS 5 is mij een raadsel, maar het werkt in ieder geval niet. Zoveel is duidelijk.

Kortom

Aan deze app moet nog heel wat gesleuteld worden om hem werkend te krijgen en ook aan gebruiksgemak moet nog gewerkt worden. Zodra dit gebeurd is zou het best handig kunnen zijn, maar vooralsnog is de app nergens goed voor en is beoordelen eigenlijk niet mogelijk.

0 Reactie(s) op: Mail maar dan onoverzichtelijk

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.