Makkelijk overzicht van veelvoorkomende boetes

© CIDimport

Makkelijk overzicht van veelvoorkomende boetes

Geplaatst: 14 februari 2012 - 08:08

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie ID.nl

Post uit Leeuwarden. Veel automobilisten weten dat het foute boel is als er een envelop van het Centraal Justitieel Incassobureau op de deurmat ligt. Samen met de blauwe enveloppen van de belastingdienst zien we deze brieven met verkeersboetes liever niet.

De hoogte voor de boetes die je krijgt voor allerhande verkeersovertredingen wijzigen nogal eens. Mocht je geflitst worden en direct willen weten waar je aan toe bent, zonder eerst het wetboek door te bladeren? Dan kun je gebruik maken van de Boete-app. Deze app toont je snel en overzichtelijk het boete-bedrag.

Voor snelheidsovertredingen bevat de app een uitgebreide calculator. Na het opgeven van het voertuig kies je het gebied van de overtreding. Hier geef je op of je te snel reed binnen de bebouwde kom, of op de snelweg. Ook kun je aangeven of er werkzaamheden aan de gang waren en hoe hard je reed. De app rekent vervolgens uit hoeveel het boetebedrag bedraagt.

Ook vind je in de app veel boete-bedragen voor de meest uiteen lopende overtredingen. Van bonje schoppen in een café tot het vergeten van je visakte als je staat te hengelen langs de rand van de sloot. Gelukkig bevat de app niet enkel informatie over negatieve boetes. Zo vind je in de app ook het laatste autonieuws van de Telegraaf.

Kortom

Boete is een simpele app met informatie over veel boete-bedragen. De app ziet er goed uit en helpt je snel de hoogte van je boete op te vragen. Het autonieuws van de Telegraaf is een leuke toevoeging maar niet erg relevant in de app.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten