Marktplaats: Kijken maar niet eenvoudig kopen

© CIDimport

Marktplaats: Kijken maar niet eenvoudig kopen

Geplaatst: 3 december 2011 - 09:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Redactie ID.nl

Vrijwel geen mens is tegenwoordig meer onbekend met Marktplaats.nl. De handelsgeest en "waar voor je geld krijgen" zit de Nederlanders immers in het bloed. Deze grote handelswebsite heeft inmiddels een tijdje een iOS app, maar is deze al volwassen genoeg om gebruik van de website overbodig te maken?

Het antwoord is, helaas: "nee". Al is het alleen al om het feit dat je met de app slechts producten kunt zoeken en dus niet kunt aanbieden. Maar daar houdt het niet bij op. Bij het bieden op aangeboden artikelen crasht de app regelmatig en bij het bekijken van een aanbieding op de bevroor de app bij de eerste poging, waardoor geforceerd afsluiten de enige uitweg was.

Deze minpunten zijn serieus en maken de app onwaardig voor het verder zo succesvolle en snel gegroeide handelsplatform. De makers van de app zouden er verstandig aan doen deze problemen snel en grondig aan te pakken.

Het snel zoeken of een product op Marktplaats verkrijgbaar is, is gelukkig wel probleemloos en snel voor elkaar te krijgen met de zoekfunctie in de app.

Kortom

Totdat Marktplaats de huidige (v1.5.2) instabiliteiten onder controle brengt, ben je beter af door de (mobiele) website te gebruiken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten