Max Payne is terug, dit keer op iOS

© CIDimport

Max Payne is terug, dit keer op iOS

Geplaatst: 29 april 2012 - 13:17

Aangepast: 16 november 2022 - 10:18

Robin Smit

Het jaar 2012 is het jaar waarin alweer het derde deel van de game Max Payne verschijnt voor de consoles en pc. We moeten echter niet vergeten dat dit succesverhaal ruim 10 jaar geleden begon met de eerste editie van de verhalende shooter. Voor iedereen die nog steeds heimwee heeft naar deze game is er nu een versie voor de iPhone en iPad.

In Max Payne voor iOS huist de volledige game die in 2001 het levenslicht zag. In de game speel je met de politieagent Max Payne die zijn vrouw en kind verliest na een aanval op zijn huis. Vervolgens is het jouw taak om samen met Max Payne tot op de bodem uit te zoeken wie de dader is en wraak te nemen. Dit gebeurt aan de hand van een diepgaand verhaal dat je door veel verschillende spannende shootouts zal leiden. Helaas voelt de game, zelfs voor gebruik op mobiele devices, wat verouderd aan. Dit is voornamelijk aan de besturing en animaties te merken.

Kortom

Max Payne is een port van de gelijknamige game die in 2001 uitkwam voor de pc en consoles. De shooter weet, puur gekeken naar het verhaal, nog steeds erg te overtuigen. Helaas zijn de animaties en de besturing van Max Payne wel wat stroef, wat duidelijk laat zien dat de game al flink verouderd is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten