Medal of Honor: Warfighter uit de doeken gedaan

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 24 februari 2012 10:40

Apps & Software

Het Amerikaanse tijdschrift OXM heeft een nieuwe Medal of Honor-game van Electronic Arts onthuld. De first-person shooter zal in oktober 2012 verschijnen onder de titel: Medal of Honor: Warfighter.

Warfighter wordt momenteel ontwikkeld door Danger Close en maakt gebruik van de Frotsbite 2.0-engine. Ditmaal zal de multiplayer echter niet afkomstig zijn van ontwikkelaar DICE, want Danger Close zegt deze spelmodus zelf te gaan verzorgen.

Tier 1

Net als in de vorige Medal of Honor-game zal het verhaal weer om de Tier 1-eenheid draaien. Of er ook ditmaal voor Afghanistan als decors is gekozen wordt uit het artikel nog niet duidelijk. De eerste bewegende beelden van Warfighter zullen op 6 maart getoond worden tijdens de GDC-beurs.

Er gaan al enige tijd geruchten over een nieuwe Medal of Honor-game. Dat EA met een vervolg komt op de shooter uit 2010 is overigens niet zo gek. De game werd dan misschien matig ontvangen door de pers, er gingen wereldwijd wel meer dan 5 miljoen exemplaren over de toonbank.

0 Reactie(s) op: Medal of Honor: Warfighter uit de doeken gedaan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.