Meer content dan zijn voorganger

Door: | 02 september 2011 10:09

Apps & Software

De eerste Bounce On-game vulde een duidelijk aanwezig gat in de App Store. Het was een goede platformer in een zee van niet zo sterke touch-games. Het officiële vervolg, Bounce On 2: Drallo's Demise, voert gelukkig een hoop verbeteringen door.

Ontwikkelaar Team Phobic heeft Bounce On 2: Drallo's Demise een stuk meer content gegeven dan zijn voorganger, maar er zijn ook subtiele verbeteringen in de graphics te ontdekken, waarbij 2D- en 3D-beelden elkaar naadloos afwisselen. Hierdoor is Bounce On 2 zonder enige twijfel een veel betere game dan het eerste deel.

Slimme keuze

Het is een slimme keuze geweest van ontwikkelaar Team Phobic om twee verschillende besturingsmethodes in de game te verwerken. Je kunt gebruik maken van de besturing op het scherm, maar je kunt het personage ook besturen door je iPhone of iPad te kantelen. Dit werkt echter niet helemaal lekker in een game als Bounce On 2: Drallo's Demise. Misschien had het balletje beter met ietsje minder vaart of met wat meer weerstand moeten bewegen. Het voelt nu namelijk alsof je een doorsnee personage over het touch screen beweegt in plaats van een rollend balletje.

Kortom

Dat neemt niet weg dat Bounce On 2: Drallo's Demise een bijzonder leuke game voor de iPhone en de iPad is. Er zitten verschillende power-ups in het spel die de verschillende levels (en dat zijn er absoluut een hoop) gevarieerd houden. Bounce On 2 behoort absoluut tot de beste platformers voor de iPad en de iPhone.