Memory met je kiekjes van Instagram

© CIDimport

Memory met je kiekjes van Instagram

Geplaatst: 29 maart 2012 - 13:38

Aangepast: 16 november 2022 - 10:21

Robin Smit

Misschien is het een spelletje dat zo oud is als de weg naar Rome, maar toch lijkt het elke keer weer terug te komen; Memory. Dit keer wordt wordt memory samen gebracht met Instagram, een van de populairste fotografie apps op iOS.

Bij het openen van Instagamer worden direct de populairste foto's op Instagram naar je iPhone gedownload om te worden gebruikt met memory. Wil je liever genieten van bijvoorbeeld je eigen foto's, foto's uit een specifiek genre of de kiekjes van je vrienden, dan kan dat ook. In de instellingen kan eenvoudig worden aangegeven welke foto's moeten worden gebruikt voor de potjes memory die je speelt.

Over het spelen van memory zelf kan worden gezegd dat het precies doet wat je zou verwachten. je krijgt een scherm met twintig omgedraaide foto's en het is de bedoeling om zo snel mogelijk setjes te vormen. Dit kan je alleen doen of samen met iemand anders. InstaGamer biedt verder de mogelijkheid tot het instellen van het aantal foto's. Daarnaast ontbreekt online functionaliteit, wat de game een stuk uitdagender en mogelijk succesvoller had kunnen maken. Bij games als Wordfeud en Draw Something kan worden gezien dat deze online functionaliteit ouderwetse spelletjes een volledig nieuwe dimensie kan geven.

Kortom

InstaGamer is een app waarmee het mogelijk is om memory te spelen met foto's van Instagram. De game doet precies wat je zou verwachten en helaas niet veel meer. Beter online functionaliteit had de game een stuk leuker kunnen maken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten