Met gemak video's bewaren, bewerken en delen

Door: | 31 maart 2012 12:03

Apps & Software

Even een leuke video maken, special effects toevoegen, tekstje erbij en dan delen met je vrienden. Via Klip Video Sharing kan je met gemak je leukste video's delen met vrienden of zelfs de hele wereld!

Klip's zorgt ervoor dat je met gemak video's kan bewaren, bewerken en delen. Het delen van de video's op je mobiele apparaat wordt met deze app leuk en biedt een bron van inspiratie. Je kan namelijk video's van over de hele wereld bekijken en de makers ervan volgen.

Met de tabbladen popular, latest, week en all-time kan je simpelweg door de verschillende wereldwijde video's zoeken. Daarnaast kan je onderaan je scherm in je persoonlijke video's zoeken, een Klip opnemen en je vriendenlijst doornemen. Met 'trends' ga je weer terug naar het hoofdscherm. Bij het maken van de video is met name het toevoegen van de 7 special effects zoals bijvoorbeeld Charleston (alsof je je in de jaren '20 bevindt), Fisheye of Super 8 (beeld als de jaren '70) erg leuk.

Natuurlijk zijn er nog meerdere apps op het gebied van video-sharing te vinden. Klip is uniek vanwege de kleine technische details. Als je bijvoorbeeld je iPad of iPhone schudt, worden de video's op het scherm tegelijk afgespeeld. Zo heb je snel een overzicht van een aantal filmpjes. Daarnaast kan je met je vinger over een video 'swypen', waardoor deze versneld zal afspelen, zowel vooruit als achteruit.

Kortom

Klip Video Sharing is een handige app waarbij je jouw video's kan bewaren, bewerken en delen met je vrienden of met de hele wereld. Daarnaast kan je vele populaire of recente wereldwijde video's bekijken en de maker ervan volgen. Met name de technische snufjes onderscheiden deze app van soortgelijke apps op de markt.