Microsoft brengt Internet Explorer 11 naar Windows 7

Door: andreas-udo-de-haes | 08 november 2013 09:04

Apps & Software

Internet Explorer 11, vol met HMTL5 technologie, is beschikbaar voor Windows 7 of wordt binnenkort automatisch geïnstalleerd. Gebruikers van Windows 8.1 konden al even van de nieuwe browser proeven.

Microsoft's nieuwste browser, IE11, is helemaal af en beschikbaar als download voor Windows 7 voor consumenten en bedrijven. Gebruikers van Windows 8.1 hadden al een voorproefje, nu volgt de massa van Windows 7, die de browser de komende weken automatisch krijgen met een update, meldt het concern.

Microsoft benadrukt snelheid en verbeterde ondersteuning voor allerhande HTML componenten, waaronder inderdaad WebGL. Ook is de browser eenvoudig te gebruiken met muis, toetsenbord óf vinger:

[youtube]7aZjtb1F73I[/youtube]

Ook beveiliging is, zoals bij alle browsermakers, een publiek speerpunt. Microsoft heeft voor de gelegenheid zelfs een anime karakter in het leven geroepen, genaamd Inori Aizawa, die allerhande enge virussen bestrijdt. Maar bezoek niet met een andere browser de website van Inori, want dan gaat ze huilen.

[youtube]f9Jl6HlX3bM[/youtube]

Bron: Webwereld.nl

1 Reactie(s) op: Microsoft brengt Internet Explorer 11 naar Windows 7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 9 november 2013 15:48 Anoniem
    ik heb ie 9 nu geinstalled. Elke nieuwer versie (10 & 11) crashed direct na opstart. Heb oa fixit geprobeerd en een nieuwe install van ie, echter probleem wordt niet opgelost.
    Heeft Iemand een oplossing hiervoor?
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.