Microsoft: 'E3 2012 veel te vroeg voor Xbox 720'

Door: Elmar Rekers | 31 januari 2012 09:51

Apps & Software

Microsoft zal tijdens de E3-beurs in juni geen nieuwe Xbox uit de doeken doen. Cedrick Delmas, marketing director van Microsoft Frankrijk, zegt dit in reactie op de vele geruchten over een onthulling van de Xbox 720.

"Wij werken nou eenmaal in een industrie die veel praat en maar al te graag verhaaltjes vertelt", zegt Delmas over de geruchtenstroom rond de opvolger van de Xbox 360. "Maar ik ben er van overtuigd dat er dit jaar veel staat te gebeuren. De levenscyclus van de Xbox 360 is namelijk nog lang niet voorbij."

Volgens de Microsoft-topman is het logisch dat het bedrijf nog enige tijd doorgaat met de huidige Xbox, en een onthulling van diens opvolger op de E3 zou in zijn ogen veel te vroeg zijn. "Eén ding is zeker, we brengen in 2012 niets nieuws", aldus Delmas.

Nintendo Wii U

Delmas meent dat Microsoft de nieuwe Xbox niet overhaast moet aankondigen omdat Nintendo toevallig met de Wii U komt. "Ons bestaan draait niet om het aanvallen van Nintendo, net zo min als zij de andere fabrikanten willen aanvallen. Nintendo heeft een geheel andere cyclus voor zichzelf opgezet, en daarbinnen ontwikkelen zij zich op hun eigen tempo."

Hoewel er vrijwel dagelijks nieuwe geruchten over de Xbox 720 opduiken lijkt Microsoft dus niet van plan te zijn deze console tijdens de E3 te onthullen. Gisteren liet een topman van Sony weten dat de PlayStation 4 evenmin zijn opwachting gaat maken op de gamebeurs.

0 Reactie(s) op: Microsoft: 'E3 2012 veel te vroeg voor Xbox 720'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.