MiniBin 3.8.3

Door: Robbin Ooijevaar | 19 juli 2012 19:07

Apps & Software

Voor iedereen die te snel met de muis klikt of onachtzaam met bestanden omspringt, is de prullenbak van Windows een prettig vangnet. Per ongeluk verwijderde bestanden zijn er immers eenvoudig terug te halen. Het enige nadeel is dat u alle vensters dient te minimaliseren (Windows-toets+d) om de prullenbak via het bureaublad te openen.

Met MiniBin krijgt u een prullenbak in uw systeemvak, rechtsonder in beeld naast de klok. Hiermee hebt u de prullenbak altijd met één dubbele muisklik geopend! Het icoontje verandert als er bestanden in uw prullenbak aanwezig zijn. Door met rechts te klikken op MiniBin en te kiezen voor Empty kunt u de inhoud van uw prullenbak direct leegmaken. De basis van MiniBin is dusdanig eenvoudig en gebruiksvriendelijk dat het aanpassen van MiniBin-instellingen niet nodig is. Voor wie de mogelijkheden toch wil bekijken: klik met rechts op MiniBin en kies Configure.

MiniBin geeft meer controle over de Windows-prullenbak, direct vanuit uw systeemvak.

MiniBin 3.8.3

Freeware

Taal Engels

Download 99,5 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: MiniBin 3.8.3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.