Minimalistische rekenmachine voor de iPhone

Door: menno-van-bohemen | 02 april 2012 17:14

Review

In de designwereld is het al een tijdje een trend; minimalistisch design. Dit wordt nu ook doorgevoerd in het design van apps. Eerder schreven we al een review over Clear, een minimalistische takenlijst. Voor de liefhebbers van stijlvolle apps is er nu ook een minimalistische rekenmachine, Rechner.

Rechner is zo eenvoudig mogelijk gehouden. De standaard numerieke knoppen zijn aanwezig, maar daarbij houdt het al snel op. Optellen, aftrekken en vermenigvuldigen doe je door gebruik te maken van swype-bewegingen. Naar rechts swypen staat voor optellen, naar links swypen staat voor aftrekken en wil je de uitkomst van een som, dan swype je naar boven.

Het aanleren van de swype-bewegingen kost je wel wat tijd. Zeker wanneer je wil vermenigvuldigen en delen. Heb je de tijd en het geduld om de swype-bewegingen aan te leren, dan maak je gebruik van een stijlvolle rekenmachine. De standaard rekenmachine-app op de iPhone ziet er misschien iets minder gelikt uit, maar werkt wel fijner.

Kortom

Rechner is een zeer minimalistische rekenmachine die gebruik maakt van swype-bewegingen. Het aanleren van deze bewegingen kost wat tijd, maar dan maak je wel gebruik van een stijlvolle rekenmachine.

0 Reactie(s) op: Minimalistische rekenmachine voor de iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.