Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

miniWE 3.0.0.16

Door: | 31 juli 2012 16:27

Apps & Software

Het bureaublad is vaak een vergaarbak van snelkoppelingen en bestanden. Op de meeste computers is de chaos aan snelkoppelingen en bestanden alleen voor de gebruiker te doorzien. Een nadeel van de opslag van programma's en bestanden op uw bureaublad is dat u steeds naar deze locatie terug moet (Windows-toets+d). Het programma miniWE biedt een doeltreffende oplossing om alle bestanden, programma's en snelkoppelingen op uw bureaublad direct te benaderen.

Zodra miniWE actief is, toont het programma een knop op uw taakbalk. Als u hier op klikt, verschijnen alle iconen in beeld en kunt u direct het gewenste bestand openen of een programma starten. Minpuntje is dat alleen de iconen worden getoond, de bestands- of programmanaam blijft verborgen. Hierdoor is het lastig om bijvoorbeeld twee Word-documenten van elkaar te onderscheiden. Als u uw muis over de iconen beweegt, wordt de naam wel getoond.

Via een knop in uw taakbalk toont miniWE alle pictogrammen die op uw bureaublad staan.

miniWE 3.0.0.16

Freeware

Taal Engels

Download 619 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reacties op: miniWE 3.0.0.16

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.