Mis niets van de Olympische Spelen in Rio met deze officiële apps

Door: lub-snoek | 08 augustus 2016 11:16

Apps & Software

De Olympische Spelen in Rio de Janeiro zijn begonnen. Als sportfanaat wil je natuurlijk niets missen van het sportieve spektakel en gelukkig hoef dat ook niet met de officiële apps van het IOC en de NOS.

Officiële app

Als sportfan moet je de officiële app van Rio 2016 natuurlijk op je smartphone of tablet hebben staan. Als je de app voor het eerst opent, krijg je de mogelijkheid aan te geven in welke sporten je het meest geïnteresseerd bent en welk soort notificaties je wil ontvangen. Maar dat is maar het topje van de ijsberg. Lees ook: Ga fit de zomer in met deze 10 sport-apps.

De app heeft een uitgebreide lijst nieuws, video's en alles wat je maar kunt bedenken. Je kunt alle evenementen bekijken in een handig schema en per evenement aangeven of je een melding wil ontvangen als het begint. Achteraf kun je alle uitslagen nog eens rustig nalezen, of je neemt een kijkje in het actuele medailleklassement. Leuk is ook de interactieve kaart van Rio, waar je alle stadions en sportfaciliteiten kunt bekijken.

De Rio 2016-app (te downloaden voor Android, iOS en Windows Phone) is een must voor de sportliefhebber, niet alleen vanwege het officiële karakter, maar ook door de uitgebreide info die ervoor zorgt dat je niets hoeft te missen.

NOS

Het vertrouwde nieuwsplatform van NOS is de official broadcaster van de Spelen en heeft een speciale afdeling ontworpen binnen de app voor het evenement. De app van NOS is beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone. Hier vind je alles wat je wilde weten en volgen van het evenement in Rio.

De Spelen krijgen een speciale pagina in de app.

Naast nieuws over de Spelen vind je natuurlijk ook gewoon het reguliere nieuws in de app van NOS. Welke sport ga jij kijken?

0 Reactie(s) op: Mis niets van de Olympische Spelen in Rio met deze officiële apps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.