Mitec Mail Viewer 1.7.4

© PXimport

Mitec Mail Viewer 1.7.4

Geplaatst: 18 juli 2011 - 08:03

Aangepast: 16 november 2022 - 10:26

Redactie ID.nl

Mitec Mail Viewer biedt toegang tot lokaal opgeslagen mail in Outlook Express, Windows Live Mail, Thunderbird en ieder ander mailprogramma dat het eml-formaat gebruikt. Het voordeel is dat u de programma's zelf niet nodig hebt om bij uw e-mail te komen, en dat het erg gemakkelijk wordt om periodiek uw berichten te archiveren.

Download het programma en pak het uit. Installatie is niet nodig. Klik op File en vervolgens op Open om het gewenste mailbestand te openen. Selecteer daarna de berichten die u op wilt slaan. Naast het veiligstellen van complete e-mails is het ook mogelijk om alle bijlagen op te slaan of de e-mailadressen uit alle berichten te extraheren. Mitec Mail Viewer is geen programma dat u dagelijks zult gebruiken, maar het is wel een van de weinige gratis programma's die toegang bieden tot Outlook- en Windows Live-mailbestanden.

© PXimport

Met Mitec Mail Viewer kunt u door uw berichten in Outlook Express en Windows Live Mail spitten.

© PXimport

Mitec Mail Viewer 1.7.4

Freeware

Taal Engels

Download 12,3 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

 

© PXimport

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten