Movie411 1.3.7

Door: Robbin Ooijevaar | 15 november 2011 16:33

Apps & Software

Het downloaden van films lijkt soms eenvoudiger dan het downloaden van het filmhoesje, ook wel 'cover art' genoemd. Gelukkig maakt Movie411 ook dit heel simpel.

U hoeft Movie411 niet te installeren. Als u het programma hebt gedownload, kan het onmiddelijk worden gestart zodat de zoekactie begint! U kunt direct zoeken op filmtitel, waarna een klik op Search ervoor zorgt dat alle resultaten in beeld staan. Als een term meer dan één keer voorkomt, krijgt u een lijst te zien. Door op een zoekresultaat in de lijst te klikken, krijgt u een voorbeeldweergave van het dvd-hoesje. Hebt u de juiste cover te pakken? Klik op Save om de voorkant en/of achterkant van het hoesje op te slaan. Onder in beeld kunt u optioneel aangeven welke informatie u wilt hebben, bijvoorbeeld de voorkant, achterkant en/of aanvullende informatie. Standaard bewaart Movie411 de gewenste informatie op uw bureaublad. Klik op Browse als u de bestanden in een andere map wilt bewaren.

Movie411 zoekt, vindt en downloadt de filmhoesjes van dvd's.

Movie411 1.3.7

Freeware

Taal Engels

Download 200 KB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Movie411 1.3.7

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.