Myspace aast op comeback

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 25 september 2012 10:38

Apps & Software

Myspace werkt aan een grondig vernieuwde website. Het sociale netwerk verloor de laatste jaren veel leden aan Facebook, maar lijkt met een volledig nieuwe interface een comeback te willen maken.

Myspace introduceert de nieuwe interface in een video op zijn website. Het sociale netwerk blijkt grondig op de schop te zijn gegaan en is volledig opnieuw opgebouwd. Hoewel muziek nog altijd een centrale rol speelt, zal de manier waarop men dit met elkaar deelt geheel anders zijn.

Op de nieuwe website zal Myspace dankbaar gebruikmaken van grotere netwerken als Facebook en Twitter. Zo kan men eenvoudig Facebook-vrienden zoeken en toevoegen, en kunnen er vanaf Myspace rechtstreeks tweets geplaatst worden.

Foto's en muziek

Daarnaast lijkt er een grotere nadruk te liggen op het plaatsen en delen van foto's. Ook kunnen de kiekjes vermoedelijk aan afspeellijsten worden gekoppeld. Of streaming diensten als Spotify ook zijn geïntegreerd, wordt uit de introductievideo niet duidelijk.

Vooral in de Verenigde Staten genoot Myspace veel succes. De laatste jaren zag het echter veel gebruikers overstappen naar Facebook en Twitter. Wanneer gebruikers aan de slag kunnen met de vernieuwde website is nog onduidelijk. Wel kan men zich alvast inschrijven voor een uitnodiging.

0 Reactie(s) op: Myspace aast op comeback

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.