NetBalancer Free

Door: Robbin Ooijevaar | 26 augustus 2010 09:22

Apps & Software

Zoals de naam al doet vermoeden, balanceert NetBalancer uw internetverbinding. Het programma toont alle programma’s die verbonden zijn met internet en speelt daarbij voor verkeersregelaar. U kunt bepaalde programma’s voorrang geven op andere. Dit is handig als u bijvoorbeeld veel downloadt, maar tussendoor ook een filmpje op internet wilt zien.

In de praktijk kan een downloadprogramma de volledige verbinding blokkeren. Door de afspeel­software van het filmpje (of de webbrowser) voorrang te geven, voorkomt u haperingen of andere stagnaties. NetBalancer Pro is tegen betaling verkrijgbaar, maar u mag het eerst dertig dagen kosteloos uitproberen. De gratis versie heet NetBalancer Free, en die haalt u binnen door op de website van de makers Download NetBalancer Free version te selecteren. Deze gratis versie is beperkt tot het prioriteren/limiteren van vijf processen. Ook als u niet geïnteresseerd bent in het toepassen van voorrangsregels, kan NetBalancer Free interessant zijn. Het programma toont namelijk precies welke applicaties verbinding zoeken met internet, en dat zijn er waarschijnlijk meer dan u denkt!

NetBalancer fungeert als een regelaar voor uw internetverkeer.

NetBalancer Free

Freeware

Taal Engels

Download 983 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: NetBalancer Free

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.