Niet de eerste, maar wel de mooiste

Door: ryan-rigney | 02 september 2011 10:28

Review

Tehra Dark Warrior is natuurlijk niet de allereerste 3D hack 'n slash game voor de slicke smartphone van Apple, maar het zou best wel eens de allermooiste in zijn soort kunnen zijn.

De 3D engine die ontwikkelaar StormBasic in het leven heeft geroepen, zorgt voor prachtige omgevingen en even mooie personages, maar het bijna naakte achterwerk van het hoofdpersonage is absoluut een onnodige afleiding.

Hoge productiewaarde

Tehra Dark Warrior gaat duidelijk voor een God of War-sfeertje en daar slaagt de ontwikkelaar grotendeels in. StormBasic heeft meer dan een jaar hard aan de game gewerkt, dus het is geen verrassing dat de game er prima verzorgd en goed afgewerkt uitziet. Qua productiewaarde komt de game zelfs dicht in de buurt van menig consolegame.

Kortom

De belangrijkste feature in Tehra is dat het hoofdpersonage van haar menselijke vorm kan veranderen in een demon. Dit geeft haar nieuwe vaardigheden en (magische) aanvallen. Deze kun je via een upgrade-systeem tevens sterker maken. Dit vormt een zekere motivatie om door te blijven spelen, maar de gevechten zelf komen vooral neer op simpel button bashen. Als dat je niet dwars zit, dan is Tehra Dark Warrior zeker eenaanrader dankzij de sterke graphics en het verslavende upgrade-systeem.

0 Reactie(s) op: Niet de eerste, maar wel de mooiste

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.