Nieuw op Netflix in juni

Door: Stefanie Katzenbauer | 31 mei 2019 18:26

Netflix
Blog

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in juni nieuw op Netflix!

Shut In

Shut In is een spannende thriller met Naomi Watts in de hoofdrol. Een kindpsychologe leidt een geïsoleerd bestaan waarin alles lijkt te draaien om de zorg voor haar comateuze zoon. Ze ontwikkelt een bijzondere band met een van haar jonge cliënten en neemt het jongetje in huis. Het kind verdwijnt echter tijdens een zware sneeuwstorm en iedereen gaat ervanuit dat het kind dit niet heeft kunnen overleven. Vanaf zijn verdwijning gebeuren er echter vreemde dingen in huis die de psychologe doen geloven dat het jongetje dichterbij is dan iedereen denkt.

Ocean’s Thirteen

Ocean’s Eleven en Twelve waren natuurlijk al grote hits. Nu is ook Ocean’s Thirteen binnenkort op Netflix te bekijken. Ook hier is er weer een grote sterrencast aan de haak geslagen om het verhaal van de zwendelaars te vertolken. Dit keer plannen ze een overval op een casino van eigenaar Willy Bank (Al Pacino) nadat deze een van de Ocean’s crew belazerd heeft. Ook in deze film kun je weer spectaculaire actiescénes, prachtige shots en flauwe humor verwachten.

Dunkirk

Dunkirk vertelt het verhaal van de Belgische, Britse en Franse soldaten die door de Duitse troepen in 1940 vastgehouden werden op het strand en de haven van Duinkerken. Op het laatste moment moest een evacuatieplan gemaakt worden waardoor elke beschikbare boot, van vissersboten tot recreatieboten, ingezet werd om soldaten terug te halen. Dit alles gebeurde terwijl ze onder vuur lagen van de Duitsers. Een dramatische oorlogsfilm die een ingrijpende gebeurtenis uit de geschiedenis vertelt.

Deliver Us from Evil

In Deliver Us from Evil zien we het verhaal van een koelbloedige politieagent die gehard is door zijn werk. Wanneer er dan ook vreemde dingen in en rondom zijn huis gebeuren en naderhand in de hele stad, zoekt hij het in eerste instantie niet bij het paranormale. Toch raken er steeds meer mensen geïnfecteerd met een soort waanzin en moet de koelbloedige politieagent onder ogen zien dat er misschien meer is tussen hemel en aarde. Het verhaal is gebaseerd op echte gebeurtenissen, dat maakt de film natuurlijk extra spannend.

Man of Steel

Man of Steel is een moderne vertaling van de alom bekende superheld Superman. Clark Kent is niet zoals alle andere kinderen. Al heel snel wordt duidelijk dat hij over bijzondere krachten beschikt. Wanneer deze krachten zich in Clarks volwassen leven duidelijk beginnen te manifesteren is het slechts een kwestie van tijd eer dat deze kwade krachten uit het universum aantrekken.

Black Mirror seizoen 5

De akelige dystopische serie Black Mirror komt weer met een nieuw seizoen. Hierin krijgen we weer drie van elkaar losstaande verhalen te zien die een technologische ontwikkeling uit onze tijd aan de kaak stelt. Black Mirror schuwt ook deze keer niet om de technologische revolutie met kritische en enigszins angstaanjagende ogen te bekijken.

0 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix in juni

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.