Nieuw op Netflix in mei 2019

Door: Stefanie Katzenbauer | 28 april 2019 17:19

Apps & Software

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in mei nieuw op Netflix!

Krijg je niet genoeg van Netflix? In het artikel Nieuw op Netflix verzamelen we alle maandlijstjes voor je. Heb jij ze allemaal al gezien?

Mother!

Van de maker van Requim for a Dream en Black Swan verschijnt nu Mother! op Netflix. Jennifer Lawrence vertolkt de hoofdrol van een jonge vrouw die haar best doet van een nieuw huis een thuis te maken. Wanneer er echter twee vreemdelingen op de stoep verschijnen, beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Al snel loopt de hele situatie volledig uit de hand

Knock Down the House

Knock Down the House is een documentaire gaat over vier vrouwen die het Amerikaanse systeem zat waren en besloten er iets mee te doen. Ze bouwden een grote schare volgers op en zorgden voor een kanteling in het systeem. Deze documentaire volgt hun weg en hun worstelingen. De documentaire werd beloond met de publieksfavoriet award op het Sundance festival.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

In Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile kijken we naar een vertolking van het leven van seriemoordenaar Ted Bundy. Ted Bundy, die bekend stond om zijn goede uiterlijk en charmante gedrag wordt gespeeld door Zac Efron. Bundy was ondanks al zijn gruwelijke moorden jaren samen met zijn vriendin Elizabeth Kloepfer. De rol van zijn vriendin wordt gespeeld door Lily Collins. In deze Netflix original zien we het proces van Bundy, waarin hij zichzelf verdedigde en alle gruwelijke misdaden die hierbij boven water komen.

The Perfection

In deze zeer verontrustende horrorfilm The Perfection volgen we een muzikaal talent dat haar carrière opgaf om voor haar zieke moeder te zorgen. Tien jaar later besluit ze haar oude leermeester en diens nieuwe stersolliste op te zoeken om de sfeer opnieuw te proeven. Eenmaal aangekomen bij het tweetal worden de drie echter tot het uiterste gedreven met gekmakende gevolgen.

When They See Us

When They See Us is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat plaatsvond in de jaren ’80 in Amerika. Er werd een vrouw verkracht en geslagen en vier zwarte tieners werden van dit misdrijf beschuldigd en onschuldig veroordeeld. Deze miniserie volgt de gebeurtenissen tot aan hun vrijlating 25 jaar later.

1 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix in mei 2019

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 29 april 2019 09:57 jessetje98
    Wow, leuke toevoegingen deze maand. Ik ga zeker Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile even checken.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.