Dit is er nieuw op Netflix in november 2019

Door: Stefanie Katzenbauer | 28 oktober 2019 17:18

Review

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in november nieuw op Netflix!

Rattlesnake

Een alleenstaande moeder strand met haar dochter midden in de woestijn. Terwijl ze de band van haar auto probeert te verwisselen, wordt haar dochtertje gebeten door een ratelslang. Noodgedwongen moet ze de hulp van een vreemde vrouw accepteren. De moeder moet een bizarre deal sluiten om haar schuld in te lossen in Rattlesnake.

The Bucket List

The Bucket List is een klassieke feel good film over twee oudere mannen die in de winter van hun leven nog alles eruit proberen te halen. Dat levert hilarische maar ook zeer ontroerende momenten op. In de film kun je genieten van het acteer werk van Jack Nicholson en Morgan Freeman.

Earthquake Bird

Earthquake Bird spelt zich af in Tokio in 1989. Een jonge vertaalster wordt verliefd op een knappe fotograaf. Maar de dynamiek van hun relatie verschuift compleet wanneer de verpleegster Lily in de stad komt wonen. Er ontstaat een driehoeksverhouding en wanneer Lily plotseling verdwijnt, is de jonge vertaalster de hoofdverdachte.

The King

The King speelt zich af in de 15de eeuw van Engeland. Hendrik is een eigenzinnige jonge prins die na de dood van zijn vader de rol van koning op zich moet nemen. En dat terwijl Engeland zich voorbereidt op een oorlog met Frankrijk. Te midden van dit alles moet koning Hendrik zich staande weten te houden. Met de hulp van zijn adviseur Falstaff probeert hij intriges, oorlog en chaos te omzeilen.

Let it Snow

De kerstfilms komen er weer aan op Netflix. Let it Snow speelt zich af in een klein dorpje in de Verenigde Staten waar een groepje vrienden op kerstavond samenkomt. In deze pittoreske kerstsetting ontdekken de vrienden dat er misschien wel veel onderhuidse gevoelens de rondte doen die in sommige gevallen tot ontluikende liefde kunnen leiden en in sommige gevallen tot het einde van het vriendschap.

The Crown (seizoen 3)

In November kunnen we ook weer genieten van een nieuw seizoen van The Crown. In dit seizoen moet de koningin proberen haar land te redden van geldnood, dreigende oorlogen en opstanden van het volk. De koningin kan het nalaten te denken dat veel van de reuring in het land haar schuld is.

American Son

Een moeder wacht midden in de nacht op een politiebureau nadat haar zoon Jamal niet is thuisgekomen. Op dit politiebureau krijgt ze in American Son niet alleen te maken met de gigantische frustratie door niet te weten wat er met haar zoon is gebeurd, maar ook met racisme, vooroordelen en bagatellisering van de situatie.

Queer Eye: We’re in Japan!

The Fab Five zijn met We're in Japan weer terug op Netflix! Dit keer zijn de vijf enthousiaste en liefhebbende heren te vinden in Japan. Ook hier kunnen mensen de hulp van The Fab Five zeker gebruiken en vermengt de Amerikaanse cultuur zich met die van Japan.

Weet je nog altijd niet wat je wilt kijken op Netflix? In ons Netflix-jaaroverzicht vind je de beste nieuwe films en series.

0 Reactie(s) op: Dit is er nieuw op Netflix in november 2019

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.