De beste Netflix-films en -series van februari

Door: Stefanie Katzenbauer | 11 februari 2019 18:11

Review

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij alle nieuwe toegevoegde films en series, en alle nieuwe seizoenen van oude series, op een rijtje. Dit is er deze maand nieuw op Netflix!

Krijg je niet genoeg van Netflix? In het artikel Nieuw op Netflix verzamelen we alle maandlijstjes voor je. Heb jij ze allemaal al gezien?

Johnny English

Het gezicht van Johnny English zal je vast bekend voorkomen. Deze rol wordt namelijk gespeeld door Rowan Atkinson oftewel: Mister Bean. Ook in deze film zorgt de acteur ervoor dat je lachspieren goed opgewarmd en gebruikt worden. Johnny English is een geheim agent die er alles aan wil doen om serieus genomen te worden. Hij kijkt op naar de topspion en kan het haast niet geloven wanneer hij eindelijk zijn grote kans krijgt om zijn waarde te bewijzen.

Johnny English Reborn

Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van deze komische agent, dan kun je meteen door naar Johnny English Reborn. In deze film is Johnny terug van weggeweest na een tijdje te hebben gewerkt aan zijn vechtkunsten. Hij wordt ingezet door MI6 om een plan tegen te houden dat er op gericht is de premier van Engeland te vermoorden. Dit moet natuurlijk in het diepste geheim gebeuren maar English werkt wederom als een olifant in een porseleinzaak.

Sleepless in Seattle

Mocht je nog geen film hebben om te kijken op valentijnsdag, dan is Sleepless in Seattle een zeer goede optie. In deze romantische film zien we een man wiens vrouw net overleden is. Hij kan maar moeilijk over zijn problemen praten en zijn zoon besluit in te grijpen. Deze belt naar een radioshow om te vertellen dat zijn vader een nieuwe vrouw nodig heeft. Duizenden luisteraars zijn geboeid en ontroerd door dit verhaal. Een journaliste besluit om erachter te komen wie deze ‘Sleepless in Seattle’ precies is.

Drunken Master

Jackie Chan vertolkt de rol van Wong Fei-Hung in deze hilarische karatefilm Drunken Master. Wong is een ondeugende jongeman die na een reeks van problemen door zijn vader weggestuurd wordt om terug op het juiste pad te komen. Deze taak is weggelegd voor Beggar So, een meester in het aanleren van dronken martial arts kunsten.

Now You See Me 2

In het eerste deel van Now You See Me maakten we kennis met the four horsemen. Een viertal illusionisten die het voor elkaar kregen om een bank leeg te roven zonder gepakt te worden. In Now You See Me 2 wordt het complot verdiept. De four horsemen zijn namelijk terug van weggeweest maar ze blijken ook fans aan de duistere zijde te hebben.

Wanneer ze dreigen niet alleen ontmaskerd maar ook gekidnapt te worden, moeten ze alles op alles zetten om de illusie in stand te houden.

The Nice Guys

De film The Nice Guys speelt zich af in de jaren ’70 waarin een nogal apart detective koppel op zoek gaat naar een vermist meisje en de dood van een pornoster onderzoekt. Ryan Gosling en Russel Crowe vertolken de rollen van dit bijzondere detectivekoppel. Bereid je voor op epische snorren, felgekleurde bloezen en kekke jackjes.

Sea of Love

Frank Keller (Al Pacino) is een verbitterde agent in New York die in de stad een klopjacht houdt op een psychopate die zogenaamde ‘vrouwenverslinders’ als doelwit heeft. Ze vernedert de mannen in bed en vermoord ze vervolgens terwijl ze hun lijken achterlaat terwijl de plaat ‘sea of love’ draait. De detectives proberen haar te grijpen door een zogenaamde ‘eenzame harten’ advertentie te plaatsen. Niet alleen krijgen ze hier veel reacties op, ook de moordenaar zit er tussen, maar wie is het?

0 Reactie(s) op: De beste Netflix-films en -series van februari

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.