Nieuwe Angry Birds een stuk uitdagender

Door: menno-van-bohemen | 23 maart 2012 12:10

Review

Een van de meest gespeelde spellen op de iPhone is Angry Birds. Het spel waarbij een stel boze vogels revanche nemen op een paar varkens. Het populaire spelletje is inmiddels toe aan het vierde deel. Dit deel speelt zich af in de ruimte.

De basis van het spel is uiteraard niet veranderd in dit vierde deel. Je moet nog steeds vogels afschieten, gebruikmakend van een katapult. Anders dan bij de andere spellen is dat je in de ruimte geen zwaartekracht hebt. De vogels vliegen als astronauten rondjes rondom de planeten waar de varkens zitten. Het mikken wordt hierdoor wel lastiger, maar een voordeel is dat je een vogel zowel links- als rechtsom rond een planeet kunt laten vliegen.

Uiteraard zijn de vertrouwde vogels weer van de partij. Nieuw in het spel is een ijsblokjes-vogel die de beschuttingen van de varkens kan laten bevriezen. Hierdoor wordt het makkelijker om de beschuttingen, en daarmee de varkens te slopen.

Kortom

Met Angry Birds Space zijn de makers van het populaire spelletje erin geslaagd om vernieuwing toe te voegen aan de reeks, zonder dat het concept gewijzigd wordt. Doordat de zwaartekracht ontbreekt is het soms lastig om de vogels de juiste richting op te sturen. Het spel bevat voldoende levels en uitdagingen om je voorlopig even bezig te houden.

0 Reactie(s) op: Nieuwe Angry Birds een stuk uitdagender

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.