Nintendo bevestigt Mario en Pikmin 3 voor Wii U

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 17 april 2012 10:30

Apps & Software

Shigeru Miyamoto, creatief leider van Nintendo, bevestigt dat er tijdens de E3 een nieuwe Mario-game voor de Wii U zal worden aangekondigd. Ook geeft de spellenmaker duidelijkheid over Pikmin 3.

Nintendo laat tegenover Eurogamer weten dat Miyamoto in een interview met de Spaanse krant El Mundo heeft gesproken over een nieuwe Super Mario Bros.-game voor de Wii U. "We zullen meer over deze plannen vertellen tijdens de E3-beurs", aldus Nintendo.

In hetzelfde interview vertelt Miyamoto ook dat hij graag nog iets met de Wii Music-franchise wil doen. "Het is altijd jammer wanneer iets niet zo goed verkoopt als je had gehoopt", zegt hij over de teleurstellende resultaten van de Wii-game uit 2008. "Toch zou ik graag meer willen doen met het idee."

Pikmin 3

Nadat Nintendo vier jaar geleden bevestigde dat er een derde Pikmin-game in ontwikkeling was, kwam er nog maar weinig informatie naar buiten over deze strategiegame. Nintendo bevestigt nu echter dat Miyamoto tegenover El Mundo enige duidelijkheid heeft gegeven over Pikmin 3.

"Meneer Miyamoto heeft in het interview bevestigd dat er een nieuwe Pikmin-game getoond zal worden op de E3. Hij verwacht dat iedereen die eerdere Pikmin-games heeft gespeeld dit leuk zal vinden", aldus Nintendo tegenover Kotaku. Hoewel Pikmin 3 aanvankelijk in ontwikkeling was voor de Wii zal de game straks uitkomen voor de nieuwe Wii U-console.

0 Reactie(s) op: Nintendo bevestigt Mario en Pikmin 3 voor Wii U

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.