Nintendo legt domein Super Mario 4 vast

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 13 april 2012 13:24

Apps & Software

Nintendo heeft de domeinnaam supermario4.com laten vastleggen. Dat ontdekte website IGN deze week. Mogelijk werkt Nintendo aan een nieuwe game binnen de populaire spellenreeks van de NES.

Onlangs sprak Nintendo tijdens een presentatie voor investeerders al over de ontwikkeling van een nieuw 2D Mario-spel. Na het bekend worden van de geregistreerde domeinnaam doken er dan ook direct geruchten op dat Nintendo binnenkort een 2D Super Mario 4 gaat aankondigen.

Wii U

Het registreren van een domeinnaam betekent niet altijd dat er ook daadwerkelijk een nieuw product in aantocht is. Mogelijk wil Nintendo enkel zijn franchise beschermen door dergelijke internetadressen op te kopen. Volgens website IGN is het echter goed mogelijk dat Nintendo Super Mario 4 weldegelijk in ontwikkeling heeft voor de nieuwe Wii U-console.

Super Mario Bros. 3 verscheen in 1988 voor de NES-console. Mogelijk dat Nintendo tijdens de E3 beurs, die van 5 tot en met 7 juni plaatsvindt in Los Angeles, meer duidelijkheid zal geven rondom Super Mario 4.

0 Reactie(s) op: Nintendo legt domein Super Mario 4 vast

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.