Nog een juweeltje van de VPRO

Door: marleen-vos | 06 september 2011 15:27

Review

3voor12-luisterpaal behoorde al tot onze favoriete apps, maar de VPRO ontwikkelde nog een juweeltje: Radio Gemist. Hiermee kun je via 3G of wifi on-demand radio-programma's en speciale audioseries beluisteren.

De geluidskwaliteit is prima en het is bovenden erg handig - vooral in het buitenland - dat je fragmenten tijdelijk kunt opslaan en offline kunt beluisteren. Onder 'Nieuw' staan de meest recente uitzendingen en 'Radio A-Z' geeft een alfabetisch overzicht van alle VPRO-radioprogramma's. Denk aan De Avonden, maar bijvoorbeeld ook aan 3voor12-interviews met Oasis en Franz Ferdinand. En dan zijn er nog de 'Specials'. Daarmee krijg je uren luisterplezier met de Marathoninterviews, pareltjes uit het VPRO Radio Archief en de audio-only versies van de uitzendingen van Buitenhof, Vrije Geluiden en Boeken. Elk programma wordt kort beschreven en desgewenst kun je meteen doorklikken naar de website.

Kortom

Enthousiast? Deel dan een programma via Facebook, Twitter, Hyves of e-mail. Al met al een enorm uitgebreide, snelle, up-to-date en gemakkelijke app.

0 Reactie(s) op: Nog een juweeltje van de VPRO

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.